Menu Principale di Navigazione

Η λεύκανση Blanx

 

Λευκαντική Δράση

Η φυσική λευκαντική δράση της  BlanX προέρχεται από ένα συνδυασμό δύο βασικών στοιχείων. Πρώτον, το εκχύλισμα  Αρκτικών Λειχήνων που καταπολεμά τα βακτήρια, την πλάκα και του λεκέδες στα δόντια ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει και απολυμαίνει τον ιστό των ούλων, με χαρακτηριστικά που εγγυώνται μέγιστη υγιεινή χωρίς τριβή. Δεύτερον, τα άλατα φθορίου που ενδυναμώνουν το σμάλτο, ενισχύοντας τη φωτεινότητα των δοντιών σας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τη στοματική κοιλότητα από τα βακτήρια.

Η λευκαντική δράση της οδοντόκρεμας Βlanx είναι πιστοποιημένη.

Αντιβακτηριδιακή Δράση

Τα βακτήρια παράγονται μέσω μιας κολλητικής ουσίας η οποία τα ωθεί να κολλήσουν στην επιφάνεια των δοντιών προκαλώντας αύξηση της πλάκας. Η αποκλειστική φόρμουλα της οδοντόκρεμας BlanX περιέχει ενεργά συστατικά με υψηλές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που μειώνουν δραστικά τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων, ενώ προστατεύουν το σμάλτο των δοντιών. Η δράση κατά της πλάκας της οδοντόκρεμας BlanX έχει αποδειχθεί μέσω διαφόρων in vitro δοκιμών, ότι είναι αποτελεσματική έναντι των μικροοργανισμών που είναι υπεύθυνοι για τις κοιλότητες των δοντιών συμβάλλοντας στην μείωση τους.

 

Χωρίς Αποξειστική Ιδιότητα

 

Μια ποιοτική οδοντόκρεμα λεύκανσης γίνεται ένα εργαλείο υγιεινής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μακροπρόθεσμα και εγγυάται ένα υψηλό ποσοστό ανεκτικότητας που είναι βιοσυμβατό τόσο για τα δόντια όσο και για τον βλεννογόνο των ούλων.

Η οδοντόκρεμα BlanX παρασκευάζεται με ένα βαθμονομημένο μείγμα υψηλής ποιότητας πυριτίου, με ένα συγκεκριμένο κοκκιομερές που επιτρέπει τον απόλυτο καθαρισμό και τον σεβασμό στο σμάλτο των δοντιών, με χαμηλό RDA.

Η οδοντόκρεμα BlanX έχει σχεδιαστεί με το μέγιστο σεβασμό για τη φυσιολογία του δοντιού και έχει υποβληθεί σε σχολαστικές δοκιμές ανοχής.


Αρκτικές Λειχήνες

 

Η επιτυχία της οδοντόκρεμας BlanX οφείλεται στην επιστημονική της έρευνα και στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης.

 
Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στο Βόρειο Πόλο, κάποιοι επιστήμονες παρατήρησαν ότι οι τοπικοί πληθυσμοί είχαν εξαιρετικά λευκά και υγιή δόντια.
Η στοματική τους υγιεινή περιοριζόταν μόνο στο να τρίβουν τα δόντια τους με μια λειχήνα, φυτό που μεγάλωνε σε αφθονία στα συγκεκριμένα εδάφη.
 
 

Οι λειχήνες είναι φυτικοί οργανισμοί που είναι ικανοί να αντλούν ενέργεια από την ηλιακή ακτινοβολία. Μπορούν να ζήσουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες και αναπτύσσονται σε μη μολυσμένα εδάφη όπως αυτά της Αρκτικής. Επειδή πρέπει να επιβιώσουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, παράγουν πολλές ειδικές ουσίες για την προστασία τους, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών αντιβακτηριδιακών ουσιών.

Τα ενεργά συστατικά των λειχήνων ενεργούν μόνο ενάντια στον τύπο μικροοργανισμών που βλάπτουν τα δόντια και δημιουργούν πλάκα.

Το εκχύλισμα λειχήνων μπορεί να ελέγξει την ποσότητα των βακτηρίων που υπάρχουν στα δόντια, βοηθώντας στην αποτροπή της πλάκας που οδηγεί στον αποχρωματισμό των δοντιών.

Από αυτή την παρατήρηση, οι ιταλοί ερευνητές μπόρεσαν να απομονώσουν τα ενεργά συστατικά που υπάρχουν στις Αρκτικές Λειχήνες επιτρέποντας στους εμπνευστές της  BlanX να δημιουργήσουν  μια μοναδική οδοντόκρεμα από άποψη  αποτελεσματικότητας και προστασίας.

 

TO NEO ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ Actilux®

 

Κάθε μέρα, τα δόντια μας προσβάλλονται από οργανικά μόρια και βακτήρια που προκαλούν βρωμιά, κιτρίνισμα και κακές μυρωδιές. Το Actilux® τα καταπολεμά με φυσικό τρόπο για να αποκαταστήσει την  λευκότητα και τη λάμψη στο χαμόγελο σας.

Aπλή και αποτελεσματική δράση.

Χάρη στους μικροκρυστάλλους, το Actilux® δεσμεύεται στο σμάλτο των δοντιών κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, δημιουργώντας ένα αόρατο φραγμό, που εμποδίζει το κιτρίνισμα στα δόντια. Το φωτοκαταλυτικό ενεργό συστατικό του Actilux® διαρκεί όλη την ημέρα και ενεργοποιείται από το φυσικό φως, καταστρέφοντας έτσι τα μόρια των κηλίδων και βοηθώντας στην φυσική λεύκανση των δοντιών σας.

Το μυστικό είναι απλό. Το φυσικό φως ενεργοποιεί και ‘επαναφορτίζει’ το Actilux®. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνει τα επιβλαβή μόρια, ενώ δεν βλάπτει τα δόντια σας, διατηρώντας το στόμα σας καθαρό και τα ούλα ενυδατωμένα.

Μέρα με τη μέρα  με κάθε χαμόγελο σας, χάρη στον συνδυασμό του φωτός και του Actilux®, τα δόντια σας είναι πιο λευκά και ανακτούν τη φυσική τους λάμψη!